«Κόκκινος συναγερμός» στην αστυνομία για το ματς Ολυμπιακός – Ντιναμό και την πιθανή εμφάνιση Κροατών οπαδών

Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκεται η ελληνική αστυνομία ενόψει του αυριανού αγώνα Ολυμπιακός – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή συνάντηση οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα με οπαδούς της Κροατικής ομάδας που έχουν έρθει στην Αθήνα παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, όπως έγινε και στην πρώτη αναμέτρηση

των δύο ομάδων, πριν την οποία υπήρξε επίθεση φιλάθλων της κροατικής ομάδας σε Έλληνες δημοσιογράφους που είχαν πάει για να καλύψουν το παιχνίδι.

Η αστυνομία έχει αυξήσει τους ελέγχους και έχει προχωρήσει σε συλλήψεις Σέρβων οπαδών που ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα. Οι συλλήψεις έγιναν στα διόδια του Μοσχοχωρίου όπου υπήρχε αστυνομικό μπλόκο και έκανε ελέγχους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα αναφέρεται ότι βρέθηκαν μπετόβεργες, ξύλινα ρόπαλα και πέτρες. Για το θέμα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, ενώ οι συλληφθέντες κρατούνται στη Λάρισα.

Θα πρέπει στο μεταξύ να σημειωθεί ότι από την αστυνομία γίνεται λόγος για σύνδεση της χθεσινοβραδινής επίθεσης σε ταξί με το θέμα της διαμάχης των Ελλήνων με τους Σέρβους οπαδούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν οι επιβάτες του ταξί ήταν Κροάτες οπαδοί στους οποίους επιτέθηκαν τριάντα άτομα με μηχανάκια και ρόπαλα, πετώντας μάλιστα μέσα στο ταξί και καπνογόνο από τα σπασμένα τζάμια.

Keywords
Τυχαία Θέματα