Καταλήψεις από την ΠΟΕ – ΟΤΑ σε δημαρχεία, ΚΑΠΗ, βρεφονηπιακούς σταθμούς και γκαράζ

Σε συμβολικές καταλήψεις δημαρχείων, ΚΑΠΗ, δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών και δημοτικών γκαράζ σε όλη τη χώρα θα προχωρήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο Τετάρτη (4/11) από τις 10 το πρωί και έως τη 1 το μεσημέρι. Όπως έχει γίνει γνωστό κατά το διάστημα της κατάληψης οι δημοτικοί υπάλληλοι θα σταματήσουν κάθε εργασία, καθώς θα συμμετάσχουν σε γενικές συνελεύσεις που θα έχουν ως θέμα τα μνημονιακά μέτρα που φέρει η κυβέρνηση.

Όσον αφορά τώρα στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς κάποιοι

δεν θα λειτουργήσουν καθόλου αύριο, ενώ άλλοι θα διακόψουν τη λειτουργία τους στις 10 το πρωί, γεγονός που σημαίνει ότι οι γονείς θα πρέπει να πάρουν τα παιδιά τους από εκείνη την ώρα ή να μην τα πάνε καθόλου για αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ–ΟΤΑ θα συμμετάσχει και στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα υπάρξει συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, προκειμένου να υπάρξει ένας προγραμματισμός των επόμενων δράσεων και παρεμβάσεων στον αγώνα που γίνεται ενάντια στα μέτρα. την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει «για τον προγραμματισμό των επόμενων αγωνιστικών δράσεων και παρεμβάσεων»

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρά στην κατάργηση του καθεστώτος των βαρέων και ανθυγιεινών για τους υπαλλήλους στην καθαριότητα, καθώς και στις ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού, και το νέου μισθολογίου, αλλά και στο σύστημα αξιολόγησης που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Keywords
Αναζητήσεις
απεργία καπή
Τυχαία Θέματα