Κινητοποιήσεις στη Λέσβο για την υποβάθμιση του μισού νησιού

Κάλεσμα στο Λεσβιακό λαό και ειδικά στους κατοίκους πέρα από την πρωτεύουσα Μυτιλήνη απευθύνει η επιτροπή αγώνα κάτοικων και φορέων Κεντρικής και Βορειοδυτικής Λέσβου ενάντια στο κλείσιμο των υπηρεσιών της Καλλονής καλώντας τον σε κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις με αρχή και σημείο αφετηρίας τη ΔΥΟ Καλλονής την ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις  8 το πρωί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Λεσβιακή

ύπαιθρος, εκτός  από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την κρίση και  τα μνημόνια, εκτός από το μαρασμό  από την συγχώνευση των Δήμων  σε ένα, με τον Καλλικράτη, δέχεται τα τελευταία χρόνια μια άνευ προηγουμένου επίθεση με το κλείσιμο εφοριών, ΙΚΑ, ειρηνοδικείων, κτηνιατρείων, Αστυνομικών σταθμών, τραπεζών , υποβάθμιση Κέντρων Υγείας ακόμα και αποξήλωση ΑΤΜ σε κεφαλοχώρια. Με όλα αυτά καταρρέει η ζωή των χωριών μας και γίνεται αφόρητη και η δικιά μας ζωή.

Επειδή ξέρουμε  ότι τα προβλήματα όλων μας είναι  κοινά, σε όποιο χωριό κι αν ζούμε επειδή καταλαβαίνουμε ότι σε νοιάζει η ζωή σου και η ζωή των παιδιών και των εγγονιών σου, ζητάμε την κατανόηση , την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη σου και ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ!!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΣΒΟ

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ Δ.Ο.Υ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα