Εκατομμύρια που λείπουν στον Παναθηναϊκό «έδιωξαν» τον Γιαννακόπουλο

Τίποτα δεν είναι βέβαιο από την στιγμή που δεν υπήρξε αναλυτική αναφορά από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες το πιθανότερο είναι να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία για τα οποία έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και να δούμε αν είναι μόνο τα πολύ μεγάλα οικονομικά ανοίγματα που «έβγαλαν από τα ρούχα του» τον μέχρι χθες πρόεδρο της ΚΑΕ.

Αξίζει

να σημειωθεί ότι η πλευρά Γιαννακόπουλου προσδιορίζει το «χρέος» στα 7.5 εκατ. ευρώ αλλά κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με επιφύλαξη, μέχρι να δουν το φως της δημοσιότητας τα επίσημα στοιχεία και οι «αποδείξεις» που ανέφερε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ στην χθεσινή (7/12) συνέντευξη Τύπου.

Το δημιοσίευμα αναφέρει ακόμα πως υπάρχουν επιπλέον οφειλές σε Ομπράντοβιτς (κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος) , Ιτούδη και Γιασικεβίτσιους, αντίστοιχες με αυτή του Μπατίστ και οι οποίες ανακαλύφθηκαν με αφορμή το περιστατικό που υπήρξε με τον Αμερικανό της Φενέρ! Ουσιαστικά, η κατάσταση έχει δημιουργηθεί από τις αλλαγές στη φορολόγηση, που ανέβηκε από το 21% στο 45% και κανείς δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματά του από τον Παναθηναϊκό.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα