Κέτι Μιντλετον ρούχα: Ποιο χρώμα δεν φοράει ποτέ

Κέτι Μιντλετον ρούχα: Έχει μια υπέροχη, πολύχρωμη γκαρνταρόμπα. Λατρεύει να φοράει χρώμα, σε κομψά και μοδάτα κομμάτια, από τους πιο μεγάλους οίκους έως τα οικονομικά high street brands. Την έχουμε δει με πολύχρωμα outfit, πολλά σχέδια, prints, μοτίβα κ.α. Από ό,τι φαίνεται όμως υπάρχει ένα χρώμα που η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν συνηθίζει να φορά ποτέ. Ενώ αγαπά τα ζεστά, έντονα χρώματα, δεν έχει φορέσει ποτέ το πορτοκαλί χρώμα. Έχει φορέσει κόκκινο, ροζ, ροδακινί αλλά

όχι ακριβώς την απόχρωση του πορτοκαλιού ή του μανταρινιού. Αν και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι δεν το φορά λόγω πρωτοκόλλου ή ότι δεν «γράφει» καλά στις φωτογραφίες, υπάρχει ένας άλλος λόγος που η Δούκισσα αποφεύγει το πορτοκαλί.

Σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων, το πορτοκαλί συνδέεται με πολλά θετικά χαρακτηριστικά αλλά και αρνητικά, αναφέρει το Cosmopolitan.com. Στα αρνητικά συγκαταλέγονται η επιδειξιομανία, η επιπολαιότητα, το φθηνό, η μη κοινωνικότητα και η περηφάνια. Και καθώς η Κέιτ συχνά θέλει να περνά μηνύματα με το ντύσιμό της, δεν επιλέγει το πορτοκαλί για τις εμφανίσεις της.

Κέτι Μιντλετον ρούχα: Με λουκ μαθήτριας

Στο μεταξύ ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King’s Lynn για να τιμήσουν την 72η επέτειο του NHS, του εθνικού συστήματος υγείας της Αγγλίας. Η δύσκολη απόφαση για τον “ντροπαλό” πρίγκιπα Τζορτζ – Το παιδικό τραύμα και η καταστροφική εμπειρία. Για αυτή την εμφάνιση, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα εκπληκτικό μπλε φόρεμα του brand Beulah London με λευκό γιακά πουκαμίσου που θύμιζε μαθητική ποδιά. Με τα μαλλιά της μαζεμένα σε μια κομψή αλογοουρά, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν λαμπερή και ευδιάθετη.

Δείτε ακόμηΗ σοκαριστική αλλαγή της Τζέσικα Σίμπσον (video)Οι εξωπραγματικές διακοπές της Κάιλι Τζένερ (video)Τα δάκρυα της Μπίλι Έλις – Τι ρόλο έπαιξε ο Τζάστιν Μπίπερ (video)
Keywords
Τυχαία Θέματα