Αμαλία Κωστοπούλου Ίνστα: Οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού στην κόρη της για την γιορτή της

Αμαλία Κωστοπούλου Ίνστα: Σήμερα γιορτάζει η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, η όμορφη Αμαλία Κωστοπούλου και η μητέρας της, έσπευσε να της ευχηθεί χρόνια πολλά μέσω των social media. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία με την κόρη της σε νεαρή ηλικία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Μαμαλού μας», με τις ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους να πέφτουν… βροχή. Να υπενθυμίσουμε ότι η Αμαλία ζει μόνιμα στην Αμερική, ενώ ακόμα έχει δύο αδελφάκια.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε

πως πρόσφατα η 23χρονη κοπέλα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Αυτό συνέβη όταν οδηγός άλλου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 παιδιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η Αμαλία Κωστοπούλου (που καθόταν στο πίσω κάθισμα) και μία φίλη της. Η Αμαλία Κωστοπούλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα σε δύο πλευρά, ενώ υπεβλήθη και σε μια σύντομη ορθοπεδική επέμβαση 20 λεπτών στη λεκάνη. Ωστόσο λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην περιοχή της Καλιφόρνια, και υπό τον φόβο να μην προσβληθεί από τον ιό, αποφασίστηκε να μη μείνει στο νοσοκομείο και από τότε διαμένει, μαζί με τη μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού που βρέθηκε στο πλευρό της, σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου κάνει και τις φυσικοθεραπείες της, ενώ δεν πήγε ποτέ σε κέντρο αποκατάστασης, όπως ανέφεραν άλλες πληροφορίες.

https://www.instagram.com/p/CCcRqQXj1Zw/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμηΕλένη Μενεγάκη: Η παιδική συνήθεια που λατρεύει (video)Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος που της έχει κλέψει την καρδιά (video)Σε ταβερνάκι στη Χαλκίδα Βοσκόπουλος & Γκερέκου – Εντελώς αγνώριστος ο ερμηνευτής
Keywords
Τυχαία Θέματα