Καταγγελίες και φωνές μέσα στη Βουλή από τη Ρ. Μακρή (βίντεο)

Άλλο ένα επεισόδιο προστέθηκε στα ήδη πολλά μέχρι τώρα με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία παίρνοντας το λόγο από τον προεδρεύοντα εκείνη τη στιγμή Γιάννη Τραγάκη, αντί να αναπτύξει την ερώτησή της άρχισε να καταγγέλλει την κατασυκοφάντησή της μέσω πρωινής εκπομπής της δημόσιας ραδιοφωνίας, η οποία, όπως είπε, «εκπέμπει παράνομα από το μέγαρο της Αγίας Παρασκευής».

«Σας καλώ ως πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου να παρέμβετε για την νομιμότητα. Καλώ τους εισαγγελείς αυτής της χώρας να παρέμβουν υπέρ της νομιμότητας. Ειδάλλως σε θεωρώ

συνένοχους και συμμέτοχους σε αυτό το έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά, με τον κ. Τραγάκη να απαντά: «Να βγείτε στο περιστύλιο να τα πείτε αυτά», προειδοποιώντας ότι θα της κλείσει το μικρόφωνο.

αφού έκανε ερώτηση στον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, έφυγε από την αίθουσα του κοινοβουλίου φωνάζοντας ότι την φιμώνουν, πριν καν της απαντήσει ο υπουργός.

Αφού υπερέβη τον προβλεπόμενο χρόνο , καθώς η τοποθέτηση του ερωτώντος βουλευτή είναι 3λεπτη, η κα Μακρή προκάλεσε την παρέμβαση του προεδρεύοντος, ο οποίος την διέκοψε λέγοντάς της ότι έχει μιλήσει ήδη έξι λεπτά και μάλιστα εκτός θέματος. Η νέα παρέμβαση του κ. Τραγάκη προκάλεσε την «έκρηξη» της κας Μακρή, η οποία έφυγε από την αίθουσα του κοινοβουλίου φωνάζοντας ότι την φιμώνουν και κάνοντας λόγο για "πραξικόπημα", πριν καν της απαντήσει ο υπουργός!

Παρ’ όλα αυτά, ο Νότης Μηταράκης απάντησε στην ερώτηση της κας Μακρή, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν πρόκειται να ξανάρθει για να απαντήσει σε ερώτηση της βουλευτού των ΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα