Χωρίς Χολέβα-Μασάντο στη Βέροια

Οι Χοσέ Χολέβας και Πάουλο Μασάντο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού ενόψει του ματς στη Βέροια το Σάββατο (19.30) και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ο Χολέβας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο και ο Μίτσελ σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ προτίμησε να τον προφυλάξει.

Ο Μασάντο ένιωσε λίγο βαρύ τον προσαγωγό του και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στο γήπεδο. Και οι δύο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Βαλντές, Τόρες, Σιόβας και ο Σαλίνο (για να πάρει ανάσες).
Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς.

Εισιτήρια τέλος…

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της Φάσης των «16» του UEFA Champions League, απέναντι στη Manchester United που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη 25/02/2014 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα