Κάρτες ναι, μπάλα όχι

Ντέρμπι ήταν, καθώς είχε 10 κίτρινες, δύο αποβολές (Κάτσε και Αγκάνθο), εντάσεις και διακοπές, αλλά παιχνίδι δεν... ήταν! Όπως και να `χει, το ματς στο "Κλ.Βικελίδης" κρίθηκε λόγω δύο ατομικών λαθών στο πρώτο μέρος. Στο γκολ του Άρη φέρει ευθύνη ο Γλύκος στο φάουλ του Τάτου, ενώ στη φάση της ισοφάρισης, κανείς δεν κατάλαβε τι πήγε να κάνει ο Οικονομόπουλος... Παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν ένα ημίχρονο (αποβολή Αγκάνθο στο 88`) δεν μπόρεσαν να το μετουσιώσουν σε υπεροχή και ο ΠΑΟΚ

πήρε μάλλον εύκολα το 1-1 στο τέλος.

Κλωτσοσκούφι

Ποδόσφαιρο δεν είδαμε στο ξεκίνημα... Πολλή κλωτσιά, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, κοκορομαχίες και διαμαρτυρίες ήταν τα στοιχεία που κυριαρχούσαν σε ένα πολύ νευρικό ματς χωρίς ρυθμό και φάσεις. Πάντως, ο ΠΑΟΚ έδειξε μια διάθεση να βγει μπροστά, όμως ο Άρης προηγήθηκε λόγω... Γλύκου! Ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ από τα 25 μέτρα, το τείχος άνοιξε, ο Γλύκος μπερδεύτηκε, δεν συγκράτησε την μπάλα και... 1-0!

Το γκολ άνοιξε κάπως το ρυθμό και για τις δυο ομάδες με τον Άρη να πατά περισσότερο περιοχή. Ο Μανιάς στο 33` σπατάλησε μια καλή φάση, σουτάροντας στην αγκαλιά του Γλύκου και στην επόμενη φάση ο Στοχ είχε ένα καλό σουτ άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους και κενούς χώρους, απειλώντας μόνο με μακρινά σουτ, όπως αυτό του Στοχ στο 40`. Με τα πολλά και αφού οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα προς την εστία, στο 44` ο Οικονομόπουλος έβαλε ένα αψυχολόγητο αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από τον Κλάους για το 1-1!

Το τι ακολούθησε, ελάχιστη σχέση με ποδόσφαιρο έχει... Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κάτσε στον Κύργια, προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των παικτών. Τρεις παίκτες του Αρη έπεσαν πάνω στον Κάτσε, ο Τζαβέλλας έτρεξε για να τον προστατεύσει και η σύρραξη γενικεύθηκε για περίπου ένα λεπτό! Ο Κομίνης μετά από λίγο φώναξε κοντά του τους δύο αρχηγούς (Βανγκέλι και Κατσουράνη) και τους μίλησε, μάζεψε τους Κάτσε, Κλάους και Οικονομόπουλο, δείχνοντας κόκκινη στον Αλβανό μέσο και κίτρινες στους άλλους δύο! Ακολούθησε βροχή καθισμάτων στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κίτρινη στον Αγκάνθο για διαμαρτυρία και αφού ξαναξεκίνησε το ματς, ο Ισπανός πήγε να... βγάλει το μάτι του Τζαβέλλα, ο οποίος αντέδρασε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί νέα ένταση! Ευτυχώς, έληξε το ημίχρονο...

Κάρτες ναι, μπάλα όχι

Μετά από... 35λεπτη (!) ανάπαυλα, εδέησε να ξεκινήσει το β` μέρος. Νευρικό ήταν και το ξεκίνημα μετά την ανάπαυλα, με τον Άρη να πιέζει και τον ΠΑΟΚ να περιμένει τον αντίπαλό του. Ο Δικέφαλος έπαιζε με περισσότερη υπομονή κι ηρεμία, ψάχνοντας την κόντρα και σε μία από αυτές στο 65` ο Στοχ θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα τη φάση. Στο μεταξύ, ο "Σάλπι" είχε μπει αντί του Λούκας, ενώ ο Καραγιάννης είχε μπει στη θέση του Σουνά.

Ο Άρης έψαχνε ανορθόδοξα το γκολ, με σέντρες για τον Μανιά και τον Αγκάνθο, ενώ γύρω στο 75` είχαμε και πάλι μια μικρή διακοπή. Τέλος πάντων, ο Σούλης αποφάσισε να ρισκάρει, βάζοντας και τον Αγγελούδη, αλλά ποδόσφαιρο δεν παιζόταν από το 70` και μετά. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος, ο Αγκάνθο αποβλήθηκε στο 88` με δεύτερη κίτρινη και στο τέλος που βγήκαν όλοι μπροστά λίγο έλλειψε να σκοράρει ο ΠΑΟΚ για να μείνει τελικά το 1-1.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα