Εκτός και ο Πρίντεζης

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αυριανή (17/3, 6 μ.μ., Novasports 3) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη, στο Παλέ έμεινε και ο Γιώργος Πρίντεζης, πέρα από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο 29χρόνος φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα, αλλά το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» εκτίμησε ότι θα ήταν καλύτερο να μην καταπονηθεί με ταξίδι και αγώνα, προκειμένου να είναι έτοιμος για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της ερχόμενης Παρασκευής

(21/3, 9.30 μ.μ.) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για την 11ηαγωνιστική του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας. Έτσι ο Πρίντεζης έμεινε στην Αθήνα μαζί με τον Σπανούλη.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι ο αρχηγός και ο «υπαρχηγός» της ομάδας θα είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα της Παρασκευής, στον οποίο οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν περιθώριο για ήττα στην προσπάθεια τους να προκριθούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Θεσσαλονίκη ακολούθησε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την απομάκρυνση του Τζαμάρο Μουν, και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, που πήρε την θέση του ασθενή Δημήτρη Κατσίβελη. Στην Αθήνα έμεινε, επίσης, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα