Καρφιά για Τζέραρντ από Ντιούφ και Άντερσον

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με πολύ άσχημα λόγια μίλησε ο Ντιούφ για τον πρώην συμπαίκτη του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος χθες ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα παπούτσια του.

Ο Ντιούφ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ δεν ήταν τίποτα το ξεχωριστό και ήταν ένας παίκτης της σειράς χωρίς να έχει κατακτήσει τίποτα σημαντικό στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιούφ:

«Όταν πήγα στη Λίβερπουλ, του είδα ότι είναι ένα τίποτα. Τον ρώτησα σε ποια μεγάλη διοργάνωση έχει

παίξει και γιατί θα τον θυμάται ο κόσμος; Δεν ήταν ο Ζιντάν. Ως παίκτη τον σέβομαι. Ηταν καταπληκτικός παίκτης. Αλλα ως άνθρωπος και προσωπικότητα όχι. Του το είπα. Για μένα ήταν ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι. Ηξερε ότι δεν έλεγα λόγια του αέρα. Δεν με κοίταζε στα μάτια. Με φοβόταν και φοβόταν να μου μιλήσει» .

Επίσης δηλώσεις για τον Τζέραρντ έκανε και ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, ο οποίος υποστίρηξε ότι πήρε 4 τίτλους με τους μπέμπηδες ενώ ο τζέραντ κανέναν.

Οι δηλώσεις του Άντερσον:

«Έχω πάρει τέσσερα πρωταθλήματα και ο Τζέραρντ τι πήρε; Πήρα τα πάντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τζέραρντ που είναι παίκτης με ιστορία, δεν έφτασε τους τίτλους μου. Πήρα μέχρι και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Τσάμπιονς Λιγκ και έπαιξα σε τρεις διαφορετικούς τελικούς στην Ευρώπη».

Το άρθρο Καρφιά για Τζέραρντ από Ντιούφ και Άντερσον εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ντιουφ τζεραρντ
Τυχαία Θέματα