Καμμένος: Τους ενοχλώ επειδή ψάχνω τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό» μίλησε χθες το βράδυ ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, πως βρίσκεται στο στόχαστρο, επειδή ψάχνει τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Σουλτς είχε καλέσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να βάλει

τέλος στον συνασπισμό με την «λαϊκιστική δεξιά» και χαρακτήρισε «λάθος» την συνεργασία των δύο κομμάτων.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρτιν Σουλτς κάνει υποδείξεις στην ελληνική κυβέρνηση είναι η τρίτη φορά. Απέφυγα να απαντήσω. Αυτοί που θα έπρεπε να απαντήσουν είναι οι ευρωβουλευτές, όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας», είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Εγώ είμαι πάντα προσεκτικός σε όσα λέω για τον γερμανικό λαό, δεν έχουμε τίποτα με τον λαό. Η γερμανική κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν αρμόζει σε εταίρο», πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, υποστήριξε, ότι «αυτό που ενοχλεί είναι ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει αποφασίσει να μην αφήνει στο απυρόβλητο συμβάσεις που πλήττουν τη χώρα. Υπάρχουν συμβάσεις εξοπλισμών, γερμανικών εταιρειών που εμπλέκονται σε προμήθειες προς Έλληνες. Βλέπουμε τους γερμανικούς πολιτικούς να υπερασπίζονται τις εταιρείες τους. ο κ. Σουλτς είχε απαγορεύσει σχετική συζήτηση κατά γερμανικής εταιρείας μετά από ερώτηση Έλληνα ευρωβουλευτή».

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα