Στην Παλαιστίνη ο ευρωβουλευτής Νεοκλής Συλικιώτης

Ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ και Αντιπρόεδρος της ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Νεοκλής Συλικιώτης, αναχωρεί σήμερα για την Παλαιστίνη μαζί με Ευρωβουλευτές άλλων πολιτικών ομάδων, οι οποίοι συμμετέχουν στη Αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις σχέσεις με το Παλαιστινιακό Νομοθετικό Συμβούλιο.

Η αντιπροσωπεία των Ευρωβουλευτών θα παραμείνει στην Παλαιστίνη μέχρι τις 19 Μαρτίου. Η επίσκεψη έχει στόχο να εκφράσει έμπρακτη αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού

λαού, να καταγράψει επί του εδάφους την ανθρωπιστική καταστροφή και να στηρίξει την αναγκαιότητα λύσης του Παλαιστινιακού προβλήματος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι Ευρωβουλευτές θα έχουν σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους της παλαιστινιακής αρχής, με παλαιστινιακές οργανώσεις, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών καθώς και με εκπροσώπους της υπηρεσίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών UNRWA, οι οποίοι στηρίζουν τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες.Επικεφαλής της αποστολής θα είναι η πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με το Παλαιστινιακό Νομοθετικό Συμβούλιο, Μαρτίνα Άντερσον, μέλος της ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, από το κόμμα Σιν Φέιν της Ιρλανδίας. Στην αποστολή θα συμμετέχει επίσης η Βέρα Πολυκάρπου, ως σύμβουλος της ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς εκ μέρους του ΑΚΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα