Καμμένος: Η προεδρία της Δημοκρατίας «έπαιξε» παιχνίδι σε βάρος μας

Σοβαρές καταγγελίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας και για τον κ. Μπίτσιο, υπεύθυνο του γραφείου του προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχετικά με το «επίμαχο» non paper.

Όπως δήλωσε στο Real Fm ο κ. Καμμένος:

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα». Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν παρέλειψε το ενδεχόμενο να εστάλη το εν λόγω έγγραφο ηλεκτρονικά στο κόμμα, από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος «να βρέθηκε στη συζήτηση»…!

Συν τοις άλλοις, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «παίχτηκε ένα παιχνίδι από την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του. Ειδικότερα, είπε ότι «ο κ. Παπούλιας ίσως παραπλανήθηκε» και χαρακτήρισε «περίεργη» τη στάση του κ. Μπίτσιου.

Τέλος, προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, λέγοντας: «Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα