Ήρωας σε ελληνικό κόμικ ο Γ.Βαρουφάκης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Γ. Βαρουφάκης, πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να διεγείρει το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και την φαντασία των δημιουργών. Τελευταίο δείγμα της έλξης που συνεχίζει να προκαλεί το πρόσωπο το Γ. Βαρουφάκη, είναι ότι επιλέχθηκε ως πρωταγωνιστική μορφή σε ένα κόμικ που φέρει το εύγλωττο τίτλο WOW. Πρόκειται για το περιβόητο επιφώνημα του πρώην υπουργού οικονομικών στην πρώτη του συνάντηση με τον Γερούν Ντάιλσεμπλουμ λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο Γιάννης

Βαρουφάκης πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο κόμικ με το κωδικό όνομα V.

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Βαρουφάκης αποτελεί έμπνευση για καλλιτέχνες ή ανθρώπους του θεάματος. Μόλις πριν από λίγο καιρό ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε γερμανικό βίντεο κλιπ του σατιρικού show Neon Magazin Royale.

Στο συγκεκριμένο ελληνικής έμπνευσης κόμικ ο Γιάννης Βαρουφάκης φέροντας την κωδική ονομασία V -είναι φανερή εδώ η σύνδεση με το περιβόητο V for Vendeta- τοποθετείται στο κέντρο της πλοκής, με καμβά την ελληνική οικονομική κρίση και τα έξι μνημονιακά χρόνια ακολουθώντας την πορεία των γεγονότων που συνέβησαν μέχρι και το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015.

Είναι φανερό ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης είτε ως υπουργός οικονομικών της Ελλάδας, είτε με την ιδιότητα του οικονομολόγου, συνεχίζει να διεγείρει την φαντασία της κοινής γνώμης καταφέρνοντας με τρόπο αξιοσημείωτο να παραμένει στην επικαιρότητα.

Το άρθρο Ήρωας σε ελληνικό κόμικ ο Γ.Βαρουφάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα