Τηλεοπτικές άδειες- Ποιοι έχουν υποβάλλει αίτηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του διαγωνισμού για την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί επίσημα τρεις αιτήσεις από του σταθμούς Star Channel, ΣΚΑΙ και ΑΝΤΕΝΝΑ, ενώ αναμένεται η αίτηση από τον ALPHA.

Είναι

πολύ πιθανό οι αιτήσεις να ξεπεράσουν τις έξι, ακόμη και τις επτά ενώ οι διαθέσιμες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας είναι τέσσερις. Να σημειωθεί ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των σχετικών αιτήσεων είναι η ερχόμενη Δευτέρα 4/7. Έως τότε εκτιμάται, ότι όλοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν υποβάλλει τους απαραίτητους φακέλους, την ίδια στιγμή που με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται και αίτηση του MEGA, οι υπεύθυνοι του οποίου έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου ώστε να εκπληρώσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις (ασφαλιστική ενημερότητα, τραπεζική ενημερότητα) ώστε να υποβάλλουν εμπρόθεσμα τον φάκελό τους.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείονται εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, με την εμφάνιση επιχειρηματικών σχημάτων που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Το άρθρο Τηλεοπτικές άδειες- Ποιοι έχουν υποβάλλει αίτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιοι έχουν υποβάλει αίτημα για τηλεοπτική αδεια, τηλεοπτικες αδειες ποιοι της δικαιουνται
Τυχαία Θέματα