Ηλεκτρονικές συναλλαγές με τους πολίτες από τον δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης αξιοποιώντας με κάθε ευκαιρία τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία και πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, παρέχει από σήμερα τη δυνατότητα πληρωμής οφειλών μέσω των δικτύων όλων των τραπεζών.

Συγκεκριμένα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα αυτόματης καταβολής των οφειλών τους μέσω χρέωσης του τραπεζικού τους λογαριασμού, είτε στα καταστήματα των Τραπεζών,

είτε μέσω internet-bankinkg, είτε μέσω phone-banking, είτε με πάγια εντολή χρέωσης λογαριασμού.

Οι πληρωμές προς το Δήμο Παλλήνης, μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της εκάστοτε Τράπεζας συνεργασίας του καθενός, εφόσον αυτή έχει ενταχθεί στο Διατραπεζικό Ηλεκτρονικό Σύστημα εξόφλησης υποχρεώσεων DIAS DIRECT DEBIT και DIAS CREDIT TRANSFER.

Στους λογαριασμούς ύδρευσης που έχουν σταλεί περιλαμβάνεται κωδικός πάγιας εντολής αν θέλει ο πολίτης να εισπράττονται αυτόματα κάθε φορά που είναι υπόχρεος και κωδικός πληρωμής που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ακόμη στους λογαριασμούς συμπεριλαμβάνονται και οι προηγούμενες οφειλές μαζί με τις προσαυξήσεις έως την ημερομηνία λήξης ώστε να μπορεί να πληρώνουν και όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές χωρίς να χρειάζεται να έρχονται από το Δήμο.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον σχετικό πίνακα με τα δίκτυα που προσφέρει η κάθε Τράπεζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα