Ιερέας Ρέθυμνο – μάσκες: Το απίστευτο “κήρυγμα” και η σύλληψη

Ιερέας Ρέθυμνο – μάσκες: Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ένας ιερέας στο Ρέθυμνο, ο οποίος πήγε σε νηπιαγωγείο να τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κι αντί να περιοριστεί στις ευχές, έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας. Μαινόμενος και δια μικροφώνου, ο παπάς καλούσε τους παρευρισκόμενους γονείς, νηπιαγωγούς και παιδιά να αντισταθούν στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας και οι παραινέσεις του καταγράφηκαν σε βίντεο κι έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Τα όσα έλεγε, προκάλεσαν την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική

την χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά. Κάπου εκεί κάποιοι γονείς άρχισαν να του ζητάνε να τελειώσει για να πάνε και στις δουλειές τους, με τον ιερέα να τους λέει: «Εντάξει συριζαίοι, εντάξει», λέγοντας παράλληλα: «Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».

Τελικά, σήμερα το πρωί, ο ιερέας οδηγήθηκε στο τμήμα, καθώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες προχωρώντας στη σύλληψή του.

Δείτε ακόμηΠάτρα: Θετική στον κορονοϊό μητέρα – αρνητής μάσκαςΝέα πραγματικότητα από σήμερα στην Αττική – Τι αλλάζει και πού γίνεται υποχρεωτική η μάσκα
Keywords
Τυχαία Θέματα