ΗΔΙΚΑ: Έτσι θα ενεργοποιήσετε την Ath.ena Card – Δείτε τη διαδικασία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης των καρτών Ath.ena Card για άνεργους και ΑΜΕΑ μέσω της ΗΔΙΚΑ.

Άνεργοι και ΑΜΕΑ που έχουν ήδη την προσωποποιημένη Ath.ena Card τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις δωρεάν

μετακινήσεις ως εξής:

Νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο και η ΤΡΑΙΝΟΣΕΜπαίνετε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ με τα διαπιστευτήρια του Taxisnet (πατάτε «Είσοδος με διαπιστευτήρια Taxisnet» και μετά «Συνέχεια στο Taxisnet». Εισάγετε τους κωδικούς του Taxisnet και πατάτε «Εξουσιοδότηση»)Συμπληρώνετε το ΑΦΜ και ΑΜΚΑΠατάτε την επιλογή «Δημιουργία Νέας Κάρτας» και συμπληρώνετε το 16ψήφιο αριθμό της προσωποποιημένης Ath.ena CardΚάνετε επαλήθευση της κάρτας συμπληρώνοντας το 8ψήφιο PIN που είχατε χρησιμοποιήσει για την έκδοση της κάρταςΓια να μπορέσετε να αποκτήσετε το δικαίωμα δωρεάν κομίστρου θα χρειαστείτε:

1) τους κωδικούς TaxisNet για διαπίστευση/είσοδο στην εφαρμογή

2) την προσωποποιημένη ATH.ENA κάρτα σας

3) τον 8ψήφιο κωδικό Pin της ATH.ENA κάρτα σας

Αν δεν έχετε προμηθευτεί προσωποποιημένη κάρτα, πρέπει να το κάνετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε. Ο 8ψήφιος κωδικός Pin δεν θα αποθηκευθεί, αλλά απλά θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την επαλήθευση της κάρτας σας.

O ΟΑΣΑ μοίρασε 8.000 δωρεάν ανώνυμες κάρτεςΒήμα – βήμα η διαδικασία αίτησης δωρεάν κομίστρουΝα καταχωρήσετε την κάρτας σαςΝα κάνετε επαλήθευση της κάρτας σαςΝα επιλέξετε την κατηγορία δωρεάν κομίστρου που αιτήστε από τις 2 διαθέσιμες: Ανέργων και Ατόμων με ΑναπηρίαΝα ενεργοποιήσετε το δωρεάν κόμιστρο δηλώνοντας την συγκατάθεση σας

Το άρθρο ΗΔΙΚΑ: Έτσι θα ενεργοποιήσετε την Ath.ena Card – Δείτε τη διαδικασία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα