«Αιχμές» από την ΠΟΑΣΥ για τη μη σύλληψη Σαββίδη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αιχμές για το γεγονός ότι ο κ. Σαββίδης δεν συνελήφθη επί τόπου, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, από την αστυνομική δύναμη που ήταν υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης μέσα στο γήπεδο, αφήνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Σε ανακοίνωσή της που φέρει τον τίτλο «τα γκέτο του χρήματος», καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, πως η ανομία γίνεται μέρος μίας ιδιαίτερης ελληνικής κανονικότητας.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. πάντως, αντέτειναν ότι το κύριο μέλημα των

αστυνομικών που βρίσκονταν στο γήπεδο ήταν να προστατεύσουν τον διαιτητή, ενώ παράλληλα υπογράμμισαν ότι τυχόν σύλληψη του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ μπορεί να επιδείνωνε μία κατάσταση που ήταν ήδη έκρυθμη.

Η ανακοίνωση:

ΤΑ «ΓΚΕΤΟ» ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Για μία ακόμη φορά παρακολουθούμε το φαινόμενο της αθλητικής βίας –που τείνει να γίνει αποκλειστικά «ελληνικό προστατευόμενο προϊόν», φυσικά μόνο για εσωτερική κατανάλωση–, να γιγαντώνεται ως ανομία, να εκσυγχρονίζεται ως «γκέτο» και να αποτελεί δυστυχώς αναπόσπαστο κομμάτι της ζοφερής ελληνικής πραγματικότητας.

Την Κυριακή, όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη, όταν στον «ποδοσφαιρικό αγώνα» στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, είδε να εισβάλλουν «φίλαθλοι» στον αγωνιστικό χώρο, παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος με επικεφαλής τον πρόεδρο ο οποίος σε κοινή θέα ήταν ζωσμένος με όπλο, που δυστυχώς δεν προκάλεσε την άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη σύλληψή του από τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, που ήταν επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης.

Το άρθρο «Αιχμές» από την ΠΟΑΣΥ για τη μη σύλληψη Σαββίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα