Ιαπωνία - Ελλάδα 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ιαπωνία και έτσι τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στον τελευταίο αγώνα της φάσης με των ομίλων με την Ακτή Ελεφαντοστού, που θα γίνει την Τρίτη 24 Ιουνίου στο «Εστάντιο Καστελάο» της Φορταλέζα.

Η Εθνική μας πάλεψε το παιχνίδι, όμως η προσπάθειά της δυσκόλεψε ιδιαίτερα απέναντι στους γρήγορους και μαχητικούς επίσης Ιάπωνες,

όταν αποβλήθηκε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσουράνης.

Η γαλανόλευκη πήρε τον πρώτο της βαθμό στη Βραζιλία, ενώ για πρώτη φορά ήρθε ισόπαλη σε Μουντιάλ, όπως και για πρώτη φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να μην είναι η νίκη που όλοι περιμέναμε, όμως δεν αφαιρεί τις ελπίδες και τις πιθανότητες που έχουμε για το τελευταίο ματς με τους «Ελέφαντες» του Γιάγια Τουρέ και του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ένα ματς στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: «Εστάντιο ντας Ντούνας» - Νατάλ
Θερμοκρασία: 29 C
Υγρασία: 65%

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καουασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε, Οκαζάκι, Χόντα, Οκούμπο, Οσάκο (57' Καγκάουα).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Κονέ (81' Σαλπιγγίδης), Μανιάτης, Σαμαράς, Φετφατζίδης (41' Καραγκούνης), Μήτρογλου (35' Γκέκας).

Γκολ: -

Κίτρινες Κάρτες: 12' Χασέμπε, 27' Κατσουράνης, 55' Σαμαράς, 89' Τοροσίδης / Κατσουράνης (κόκκινη 38')

Keywords
Τυχαία Θέματα