Μικροομολογιούχοι διέκοψαν ομιλία του Παπαδήμου

Διεκόπη από μικροομολογιούχους η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου η οποία γινόταν στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο ημερίδας με τίτλο «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη» η οποία γίνεται από την Ελληνική προεδρία του συμβουλίου της Ε.Ε. σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, υπό την επιστημονική διοργάνωση του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Στη

διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου αλλά και μετά το τέλος, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση.

Ο κ. Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Κονστάνσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα