Η σχέση που «σημάδεψε» την Kylie Minogue

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Kylie Minogue δεν ξεπέρασε ποτέ των απώλεια του επί 3 χρόνια συντρόφου της Michael Hutchence, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με μια δερμάτινη ζώνη στο δωμάτιο 524 του ξενοδοχείου Ritz-Carlton, σε ηλικία μόλις 37 ετών, στις 22 Νοεμβρίου του 1997.

Η αυτοκτονία του είχε σοκάρει την Kylie Minogue, η οποία είχε σχέση με τον Αυστραλό τραγουδιστή από το 1989 μέχρι το 1991.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes», η 45χρονη εξέφρασε για ακόμη μία φορά, με δάκρυα στα μάτια, την αγάπη της για εκείνον.

«Είχαμε μια υπέροχη αγάπη και ο χαμός του ράγισε την καρδιά μου», δήλωσε και λύγισε, προσθέτοντας πως «δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν εκείνον στη ζωή μου».

Εξάλλου, το Φεβρουάριο η Minogue είχε αναφέρει για τον Minogue, με αφορμή την προβολή τηλεταινίας για το γνωστό ροκ συγκρότημα INXS, frontman του οποίου ήταν ο αδικοχαμένος Αυστραλός: «Ήταν ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος. Δεν μπορείς έτσι απλά να γυρίσεις το διακόπτη και να τον ξεχάσεις. Δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθουν οι άλλες γυναίκες που είχε στη ζωή του, όμως η δική μου αγάπη για εκείνον παραμένει η ίδια».

Σημειώνεται, πως ο Hutchence είχε χώρισε τηλεφωνικά την Minogue για το σούπερ μόντελ, Helena Christensen.

Το άρθρο Η σχέση που «σημάδεψε» την Kylie Minogue εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα