Άλλοι δυο νεκροί μετανάστες στην τραγωδία της Σάμου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Δυο ακόμη νεκρούς μετανάστες, έναν άντρα και ένα αγόρι, εντόπισαν και περισυνέλεξαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Καρλοβασίου της Σάμου, όπου την Παρασκευή βυθίστηκε η λέμβος στην οποία επέβαιναν.

Μέχρι προχθές το μεσημέρι είχαν περισυλλεγεί άλλοι δύο νεκροί, ένας άνδρας και μια γυναίκα και είχαν διασωθεί 13 μετανάστες.

Από τους 6 διασωθέντες που μεταφέρθηκαν στη Σάμο οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Ο ένας στην παθολογική κλινική και ο δεύτερος, 18 ετών,

ο οποίος διασωληνώθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στη Μυτιλήνη.

Οι γιατροί και το προσωπικό της ΜΕΘ, ενεργοποίησαν και το τέταρτο κρεβάτι της Μονάδας, καθώς η μεταφορά του στη Μυτιλήνη κρίθηκε εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή του.

Σημειώνεται, πως εκτός από τους τέσσερις νεκρούς που βρέθηκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ανασύρθηκαν άλλες δύο σοροί από τις τουρκικές Αρχές.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένων συνεχίζεται, καθώς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των διασωθέντων, στη λέμβο επέβαιναν 38 αλλοδαποί, με το Λιμενικό να εκτιμά, πως δυστυχώς θα υπάρχουν και άλλοι νεκροί μετανάστες.

Το άρθρο Άλλοι δυο νεκροί μετανάστες στην τραγωδία της Σάμου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα