Η οργή «ξεχειλίζει», προπηλάκισαν τον Αδ. Γεωργιάδη

Την οργή των εργαζόμενων και διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, «γνώρισε» από πρώτο χέρι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός «είναι ανεπιθύμητος». Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης, ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο, δέχθηκε την επίθεση κάποιων εργαζομένων, αλλά και διαδηλωτών που φώναζαν συνθήματα.

Οι διαδηλωτές έσπρωξαν τον υπουργό και τον χτύπησαν.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, συνεργάτες του υπουργού, ανέφεραν ότι ο 'Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο «με ερυθρότητα και εμφανή σημάδια χτυπημάτων στο λαιμό».

Στο επεισόδιο παρενέβησαν αστυνομικοί που υπήρχαν στο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να περιφρουρήσουν την επίσκεψη του υπουργού και κατάφεραν να τον βγάλουν από τον κλοιό των διαδηλωτών.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Γεωργιάδης, είχε επισκεφθεί αιφνιδιαστικά του Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου (με την βοήθεια και των ΜΑΤ), περιηγήθηκε στους διαδρόμους και στους θαλάμους, ενημερώθηκε από εργαζόμενους και γιατρούς για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Δηλώσεις Σ. Κεδίκογλου

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Σίμου Κεδίκογλου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σε παρέμβασή του στη Βουλή ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ είπε ότι ο Αδ. Γεωργιάδης «δέχθηκε μία απίστευτη επίθεση», ότι «του επιτέθηκαν και χειροδίκησαν εις βάρος του φωνάζοντας εμφυλιοπολεμικά συνθήματα» και ότι «χειροδίκησαν εις βάρος του το γνωστό ανατριχιαστικό σύνθημα για τον Μελιγαλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα