Η Μιμή Ντενίση έγινε… Σοφία Βεργκάρα!

Από την Άννα Τσιάλτα

Υπάρχουν και τα θαύματα τελικά … όσο και να τα κοροϊδεύετε!! Εν έτη 2013 ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να εμπνευστεί από τα «θαύματα» της τεχνολογίας και να κάνει κάποιες μετατροπές στο τραγούδι του τύπου: «Όταν σε έκοβε ο φωτοσοπάς πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση, μεγάλη έμπνευση...». Γιατί όπως και να το κάνεις έχουν έμπνευση οι φωτοσοπάδες τελικά … Το καλοκαίρι χτυπάει κόκκινο!

Οι celebrities -ανεξαρτήτου ηλικίας - βάζουν το μαγιό και οι «φωτοσοπάδες» τη φαντασία. Και το αποτέλεσμα

που βγαίνει είναι ένα... θαύμα, αφού όλες μοιάζουν με μοντέλα της... Victoria' s Secret. Η Μιμή Ντενίση... έγινε Σοφία Βεργκάρα! Την τσάκωσε ο φακός σε φοβερές πόζες εντελώς φυσικές όπως καταλαβένετε, να απολαμβάνει το χυμό και την πισίνα. Δεν το ήξερε την τράβηξαν κρυφά… Και από το «κορμί» που βλέπουμε στις σελίδες του ΟΚ, οι υπόλοιποι λουόμενοι απολάμβαναν τα κάλλη της ηθοποιού, που πρόκειται γι ακόμη μία περίπτωση Μπέντζαμιν Μπάτον... όσο μεγαλώνει, μικραίνει!

Από πού να ξεκινήσω να περιγράφω το θαύμα; Από το κορμί; Λαμπάδα για το Πάσχα… χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και φυσικά χωρίς κανένα σημάδι από μια γυναίκα που αν μη τι άλλο μεγαλώνει και σύμφωνα με το βιογραφικό της έχει πατήσει τα 60! Το πρόσωπο; Τέτοια μούρη, δεν έχει ούτε 20χρονη πόσο μάλλον μία 60χρονη. Ούτε ρυτίδα, ούτε τίποτα. Φρέσκο, φρέσκο το πρόσωπο της Ντενίση.

Αλί, αλί και τρισαλί για την αδελφή της που βρέθηκε δίπλα της στις «φυσικές» και καθόλου... αφύσικες πόζες. Σα να έβγαλε βόλτα την πιτσιρίκα αδελφής της, ένα πράγμα. Γιατί, βλέπεις η αδελφή δεν είναι celebrity και τα «θαύματα» του photoshop δεν είναι για τους... κοινούς θνητού! Βρείτε μου ένα φωτοσοπά …. Θέλω φωτογράφηση να κάνω και εγώ επιτέλους!

Keywords
Αναζητήσεις
σοφια ντενιση βιογραφικο αδελφης μιμης
Τυχαία Θέματα