Η επιστολή παραίτησης του Α. Σπηλιωτόπουλου

Την επιστολή παραίτησής του, από το βουλευτικό αξίωμα, απέστειλε την Πέμπτη (27/03) στον πρόεδρο της Βουλής, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Η επιστολή του κ. Σπηλιωτόπουλου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από βουλευτής, προκειμένου να αφοσιωθώ στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων.

Ακόμα και σήμερα που οι

Αθηναίοι έχουν βιώσει την κρίση όσο κανείς, πιστεύω ακράδαντα ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μία υποδειγματική, σύγχρονη, ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Αρκεί όλοι μας να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις. Και να αποδεικνύουμε με τις πράξεις αυτές ότι είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε ότι χρειαστεί για να υπηρετήσουμε την Αθήνα και τους πολίτες της.

Αυτή την ώρα χρειάζεται σύνθεση και συναίνεση. Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μόνο αν υπερβούμε τις στενές κομματικές διαφορές και τους στείρους διαχωρισμούς σε Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο που - ειδικά σε ό,τι αφορά στην Αυτοδιοίκηση - ανήκουν στο χθες.

Εύχομαι στους συναδέλφους βουλευτές καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα