Αγωνία για Ποικιλίδη-ΠΑΟΚ

Σήμερα, Πέμπτη 27/3 στις 15:00 το μεσημέρι εκδικάζεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ,η υπόθεση του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο των «αφεντικών» του ποδοσφαίρου για τα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Κλέανθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί μέσω των δικηγόρων της στην διαδικασία και η αγωνία είναι μεγάλη για τον Δικέφαλο. Μια αγωνία που δεν έχει να κάνει με πιθανό

χρηματικό πρόστιμο, αλλά με την τιμωρία ή όχι του Παναγιώτη Ποικιλίδη, όπου μπορεί να στοιχίσει την παρουσία του για τον αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Διότι αυτή είναι και η προσπάθεια όσων στείλαν τον Παναγιώτη Ποικιλίδη στην Πειθαρχική Επιτροπή. Να αφήσουν τον ΠΑΟΚ «γυμνό» την στιγμή που ήδη έχουν τιμωρήσει τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που του έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να βρίσκεται στα αποδυτήρια του Δικεφάλου για το ματς με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ πλέον, κινδυνεύει να παίξει σε μια εχθρική έδρα χωρίς δικούς του ανθρώπους, όπου θα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα