Φορ από την Μπαρτσελόνα έκλεψε ο Ολυμπιακός!

ίναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης που, από την ομάδα των Νέων, έφτασε να κάνει, χωρίς κανένα φόβο, ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ". Και που, λίγες μέρες αργότερα, σκόραρε με εντυπωσιακό και "καρυδάτο" τρόπο, το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα, λίγο μετά την αλλαγή του, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Ο λόγος, φυσικά, για τον νεαρό Νίκο Βέργο, το "πουλέν"

του Μίτσελ, που θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξει ότι -ακόμα και χωρίς μεγάλες παραστάσεις, εμπειρίες- μπορεί και αξίζει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα με όνειρο τη διάκριση και, γιατί όχι, κάποια στιγμή τηνκαθιέρωση.

Ο μικρός δείχνει να έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει, αλλά και τον απαραίτητο τσαμπουκά, για να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις που έχει μια ομάδα με τους στόχους και τις βλέψεις του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ήταν πιτσιρικάς είχε "γυαλίσει" στους σκάουτερς της Μπαρτσελόνα.

Το 2008, αποκαλύπτει ο sportdog, ο 12χρονος τότε Βέργος, είχε υπογράψει προσύμφωνο ένταξης στους Μπλαουγκράνα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα γινόταν μέλος της περίφημης "Μασία", αλλά οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να τον "κλέψουν" την τελευταία στιγμή μέσα από τα χέρια της Μπάρτσα! Ο πιτσιρικάς Βέργος κατέληξε από τη Βαρκελώνη στις ακαδημίες του Ρέντη και, πλέον, λίγα χρόνια αργότερα, παίρνει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα και έχει όλο το λαμπρό, όπως φαίνεται, μέλλον μπροστά του...

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα