Η αγορά εργασίας στο τραπέζι της συνάντησης Βρούτση – Τρόικας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το θέμα για την αγορά εργασίας θα κυριαρχήσει στην σημερινή πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ενώ θα ακολουθήσουν επαφές τις τριμερούς με τους υπουργούς Υγείας, Μάκη Βορίδη, και Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια.

Σήμερα θα ενσωματωθεί στην τρόικα και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, ενώ οι τρεις εκπρόσωποι αναμένεται να αναχωρήσουν από την Αθήνα

την επόμενη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή τους, πρώτη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, συνάντηση που διήρκεσε δύο ώρες, εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι για την πορεία ολοκλήρωσης του δεύτερου πακέτου των έξι προαπαιτούμενων μέτρων και ειδικά για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ».

Επιπλέον, θεώρησαν μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι, παρά τις αναταράξεις στις διεθνείς αγορές, η Ελλάδα πραγματοποίησε τη δημοπρασία και άντλησε κεφάλαια από τις αγορές.

Το άρθρο Η αγορά εργασίας στο τραπέζι της συνάντησης Βρούτση – Τρόικας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα