Στα πράσινα… ξαναντύνεται ο Σίλντεφελντ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα πράσινα… ξαναντύνεται ο Κροάτης αμυντικός Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. Ο Σίλντεφελντ έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας και σήμερα αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ουσιαστικά πρόκειται για ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Κροάτη αμυντικού, καθώς στην αρχή των συζητήσεων οι άνθρωποι της Ντιναμό προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις, κάνοντας έτσι

σχεδόν αδύνατη την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός αυτό ο Σίλντεφελντ παρέμενε ως πρώτη προτεραιότητα τόσο για τον Γιάννη Αναστασίου, όσο και για τη διοίκηση των «πρασίνων» για το κέντρο άμυνας της ομάδας, ενώ και ο ίδιος έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να καταφέρει να τελικά «σπάσει» το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα.

Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η νέα συμφωνία με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στη συνεχεία θα μεταβεί στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Το άρθρο Στα πράσινα… ξαναντύνεται ο Σίλντεφελντ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα