Γιατί ο Καρντόσο έχει… τρελάνει όλο τον κόσμο στον Ολυμπιακό!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άφωνοι… έχουν μείνει στου Ρέντη οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού, το προπονητικό επιτελείο αλλά και οι παίχτες της ομάδας

Ο λόγος είναι το νέο μεγάλο όνομα που φόρεσε πρόσφατα την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εντατική προπόνηση από τον Καρντόσο

Ο Όσκαρ Καρντόσο έχει… τρελάνει όλο τον

κόσμο στην ομάδα με την παθιασμένη προπόνηση που κάνει. Ο πολύπειρος επιθετικός υστερεί στη φυσική κατάσταση και γι’ αυτό κάνει τα πάντα για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων συμπαικτών του με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης, με δική του πρωτοβουλία, κάνει έξτρα προγράμματα και επιπλέον ασκήσεις, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, ο Όσκαρ Καρντόσο επιδεικνύει τέτοιο πάθος στις προπονήσεις της ομάδας, που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των συμπαικτών του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει επαγγελματίας 100% με πολύ μεγάλη θέληση να παίξει βασικός από τα πρώτα ματς της ομάδας.

«Κέρδισε» και τον Μπέντο

Εντυπωσιασμένος είναι και ο Πάουλο Μπέντο καθώς δεν περίμενε ένα τόσο μεγάλο όνομα να παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο στις προπονήσεις. Στη διοίκηση του Ολυμπιακού τα χαμόγελα περισσεύουν από την πρώτη εικόνα και συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

«Αν κάνει όλα αυτά στην προπόνηση, σκεφτείτε τι θα κάνει στο γήπεδο και στα επίσημα παιχνίδια» λένε οι υπεύθυνοι της ομάδας του Πειραιά στου Ρέντη και περιμένουν πώς και πώς τον διεθνή άσο να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από τη μεριά του, ο Παραγουανός άσος λέει στο περιβάλλον του ότι θέλει να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος και πως προετοιμάζεται για να σκοράρει. Άλλωστε, ο Όσκαρ Καρντόσο έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και τονίζει ότι πάει για μίνιμουμ 20 γκολ μέσα στη σεζόν.

Το άρθρο Γιατί ο Καρντόσο έχει… τρελάνει όλο τον κόσμο στον Ολυμπιακό! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα