Γιάννης Πολίτης υγεία: Ο δημοσιογράφος μιλά για το βαρύ χειρουργείο στην Αμερική

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης εξομολογείται τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί. Μιλώντας στο “Happy Day” στον Alpha, περιέγραψε τι του συνέβη αλλά και το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές του, μετά από 49 χρόνια εργασίας, εκ των οποίων τα 40 στη δημοσιογραφία.

“Δουλεύω από 14 ετών. Έμεινα χωρίς να δουλεύω τρεις μήνες μέχρι να εκδοθεί η σύνταξή μου και πήγα να τρελαθώ. Μου είπαν όλοι να πάω στο νησί

μου στο Μεγανήσι να ζήσω, αλλά δεν μπορώ εκτός από τις διακοπές. Μέχρι που φέτος, μετά από ένα δυνατό σοκ που πέρασα με την υγεία μου, με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις για να κάνω λιγότερα”, δήλωσε αρχικά. “Είχα μία κακοήθεια σε έναν λεμφαδένα και χρειάστηκε να χειρουργηθώ. Ένα βαρύ χειρουργείο στην Αμερική. Ευτυχώς πήγαν όλα πάρα πολύ καλά. Όμως ήταν στο όριο και ήταν επικίνδυνα. Όλοι πρέπει να κάνουμε τσεκ απ” πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, συναισθηματικά φορτισμένος, αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε με το ενδεχόμενο να μείνουν τα παιδιά του χωρίς πατέρα. “Φοβήθηκα. Φοβήθηκα -το λέω πρώτη φορά- για τον πόνο που θα προκαλούσα στα παιδιά μου. Επειδή έχω νιώσει αυτόν τον πόνο. Έμεινα ορφανός πολύ μικρός. Ο ένας μου ο γιος είναι 22 ετών και ο άλλος 19”, σημείωσε ο Γιάννης Πολίτης. “Από την πρώτη στιγμή (σ.σ τα παιδιά μου) ήξεραν τι έχω, πέρασαν σοκ. Το Πάσχα εγώ έκανα εγχείριση και αυτά ήταν μόνα τους. Μου στάθηκαν πολύ, λέγοντάς μου ότι είμαστε ομάδα” τόνισε, αποκαλύπτοντας παράλληλα την υπόσχεση που είχε δώσει ο ίδιος στον εαυτό του.

“Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι όταν γίνω καλά, θα πάω στο χωριό μου να χορέψω τσάμικο” είπε, υπόσχεση που τήρησε.

Δείτε το βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Πολίτης, Αμερική,giannis politis, ameriki