Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ...

Μια απίστευτη δήλωση έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε μια αδιανόητη ατάκα για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία, όντας εκτός εαυτού μετά το τέλος του τρίτου τελικού.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του

μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει καν το παιχνίδι, λόγω της υπεράριθμης αποστολής του Ολυμπιακού.

Εκείνο που άφησε άναυδους ωστόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τηλεθεατές ήταν η δήλωσή «εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ… μες το γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους»..

Άκρως επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα από το ματς στο ΟΑΚΑ για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, σε αυτό αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πετούσε… χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στον διαιτητή Κορομηλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ αργότερα έβρισε τον πρώτο διαιτητή.

Όσον αφορά τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης το φύλλο αγώνα αναφέρει πως μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας τον πρώτο διαιτητή, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να συμμετέχει.

Αναλυτικά:

«Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή «πουλημένο και αλήτη».

Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις «είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απειλείται με βαριά τιμωρία μετά από όσα άκρως επιβαρυντικά αναφέρονται για τον ίδιο στο φύλλο αγώνα. Υπενθυμίζεται πως είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα με τριετή αναστολή μετά τα όσα φέρεται να είχε πει κατά των διαιτητών στον δεύτερο περσινό τελικό, ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης που έχει κάνει στο ΑΣΕΑΔ. Πλέον ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απειλείται με νέα βαριά «καμπάνα», που μπορεί να φτάσει ακόμη και στην έκπτωση από το αξίωμά του για κάποιο διάστημα. Πάντως η έδρα του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο τιμωρίας, καθώς δεν αναφέρεται κάτι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τη συμπεριφορά των οπαδών του πέρα από κάποιες ύβρεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα