Γιάμαλη κατά Γεωργούλη: Δυράσκεια της δημοσιογράφου για τον ευρωβουλευτή

Γιάμαλη κατά Γεωργούλη: Με ένα ιδιαίτερο αιχμηρό σχόλιο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νατάσα Γιάμαλη σχολίασε την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη να αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού, Joker, τη στιγμή που εκτελεί παράλληλα χρέη ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, σχολίασε με καυστικό τρόπο στο Facebook

ότι ο Αλέξης Γεωργούλης “είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής” ενώ παράλληλα τόνισε ότι η αφωνία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις επιλογές του ευρωβουλευτή “παραμένει εντυπωσιακή”.

Ειδικότερα η Νατάσα Γιάμαλη αναφέρει στο σχόλιό της στο Facebook τα εξής: “Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και φέτος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή σε καθημερινό (!!!) τηλεπαιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής. Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντυπωσιακή”.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Γεννήθηκε τα τέλη της δεκαετίας του ’80, σπούδασε νομική στο City και επικοινωνία στο LSE και μετά πήγε μαθητευόμενη στην ΑΥΓΗ.  Η 30χρονη Νατάσα Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος στην «Αυγή» με μαχητική αρθρογραφία, ενώ έχει ασχοληθεί και με το web TV της «Αυγής», μονίμως μπροστά στον φακό, σε ζωντανή μετάδοση από το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, έχει υπάρξει υποψήφια βουλευτής -αν και σε μη εκλόγιμη θέση- στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε show και…

Julkaissut Natasa Giamali Tiistaina 29. syyskuuta 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα