Γερμανία – Σούπερ Καπ: Πρώτη κούπα για δύο

Γερμανία – Σούπερ Καπ: Τελικός με τα όλα του στο «Αλλιάνζ Αρένα»! Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ για το Σούπερ Καπ Γερμανίας. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές σε τελικό της διοργάνωσης με τις νίκες να είναι μοιρασμένες. Ενώ, ιστορικό είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά τον τελικό θα διευθύνει γυναίκα διαιτητής, η Μπιμπιάνα Στάινχαουζ.

Οι Βαυαροί έρχονται από την βαριά ήττα με 4-1 από την Χόφενχαϊμ. Δεν έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έκαναν σοβαρά λάθη στην άμυνα. Ενώ, και επιθετικά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Η ομάδα ήταν κουρασμένη από τον τελικό

του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, όπου είχαν αγωνιστεί 120 λεπτά. Όπως και να έχει το σύνολο του Χάνσι Φλίκ είναι εξαιρετικό και μπορεί να κάνει ζημιά στην Ντόρτμουντ. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Σανέ και Νιανζού, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλάμπα.

Γερμανία – Σούπερ Καπ: Από ήττα και η Ντόρτμουντ

Από την άλλη, οι Βεστφαλοί ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα από την Άουγκσμπουργκ. Μπορεί να είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν έπεισαν. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη, που έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να σκοράρουν. Επιθετικά δεν απείλησαν, γύριζαν την μπάλα ανούσια και δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Άουγκσμπουργκ. Συνεχίζει να μην έχει συνέχεια στο παιχνίδι της και δεν έχουν σταθερή παρουσία. Ενώ, δεν μπορούν να «ξεκλειδώσουν» κλειστές άμυνες. Απόψε, ο Λουσιάν Φάβρ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι Σάντσο, Μπούρκι, Αζάρ, Σμέλτσερ, Ζακαντού, Σουλτς, Ρασλ και Μόρεϊ.

Δείτε ακόμη: Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο ΟλυμπιακόςΤρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδραςΠέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου
Keywords
Τυχαία Θέματα