Καίτη Γαρμπή νέα: Η τραγουδίστρια ποζάρει «άβαφτη, αχτένιστη και φρεσκοκουρεμένη»

Καίτη Γαρμπή νέα: Η Καίτη Γαρμπή με ανάρτηση της στο Ιnstagram ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά.  Παρότι πλησιάζει τα 60, η αγαπημένη τραγουδίστρια, το πρωί της Τετάρτης πόζαρε, για άλλη μια φορά, στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πόσταρε το ενσταντανέ με τα «likes» να πέφτουν… βροχή! Η Καίτη Γαρμπή είναι από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες κάτι που φανερώνεται και από τα θετικά σχόλια που λαμβάνει στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανεβάζει τη ζωή της αλλά και τις

ανησυχίες της για την εποχή, όπως το μήνυμά της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, «τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δουλειά όλων μας» ή την απάντησή της στη Dua Lipa για τη «Μεγάλη Αλβανία», όταν της είπε «είσαι ανιστόρητη».

Η Καίτη Γαρμπή έχει καταφέρει κάτι που δεν έχουν καταφέρει πολλοί καλλιτέχνες, να κερδίζει καθημερινά την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της, ετοιμάζεται να γυρίσει το νέο της βίντεο κλιπ, για το τραγούδι της με τον Φοίβο «Σε όποιον αρέσω» και πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και με φρέσκο κούρεμα στον φωτογραφικό φακό του κινητού της ανεβάζοντας το ποστ με το εξής σχόλιο: «Καλημέρα! Άβαφτη, αχτένιστη και φρεσκοκουρεμένη με ποοολύ καλή διάθεση γιατί σε λίγο ξεκινάει το βιντεοκλίπ μας!!! Θα ανεβάσω σε λίγο κι άλλη φωτό βαμμένη και χτενισμένη για να συγκρίνουμε μπιφόρ και αφτερ!».

https://www.instagram.com/p/CFwVqYCA_J3/

Keywords
Τυχαία Θέματα