Φουστέρ και Σαβιόλα ανέβασαν τον Ολυμπιακό μόνο πρώτο στη βαθμολογία

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, καθώς αν και αγχώθηκε λίγο με το γκολ του Ναπολεόνι στο 47', απάντησε γρήγορα με τους ΦουστέρΣαβιόλα και πήρε τη νίκη. Οι Πειραιώτες ήταν μετριότατοι στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο και με την είσοδο των δύο σκόρερ του, έπαιξε σπουδαίο και επιθετικό ποδόσφαιρο για περίπου 20 λεπτά.

Για τον Ολυμπιακό

ξεχώρισαν οι Σαβιόλα, Φουστέρ, Φετφατζίδης και Μπονγκ, ενώ για τον Ατρόμητο σε φοβερή μέρα ήταν ο Ναπολεόνι. Άτυχος ο Μπάλλας που έσπασε το χέρι του στο 11' μετά από κλωτσιά του συμπαίκτη του, Ταυλαρίδη.

Φετφατζίδης VS Ναπολεόνι... μείναμε στο μηδέν!

Ο Ατρόμητος όπως γράφει το sportdog.gr ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και με τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά να ψάχνει τα πατήματά του, κυκλοφορούσε πολύ ωραία την μπάλα. Οι Πειραιώτες, που είχαν μία μεγάλη τρύπα στη μεσαία γραμμή με Μανιάτη – Σάμαρη - Ντομίνγκες, μετά το 10' ανέβασαν στροφές, ισορρόπησαν το ματς και στο 11' έχασαν και την πρώτη τους ευκαιρία, με τον Τσόρι Ντομίνγκες να σουτάρει λίγο άουτ από καλή θέση. Στο ίδιο λεπτό όμως, είχαμε και την πιο «άσχημη» στιγμή του ματς, καθώς άθελά του ο Ταυλαρίδης κλώτσησε στο χέρι τον συμπαίκτη του Μπάλλα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με σπάσιμο.
Και ενώ ο Ολυμπιακός έκλεινε στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο όσο περνούσε η ώρα, στο 21' οι Περιστεριώτες χτύπησαν στην κόντρα και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Ο Καραμάνος με φοβερή μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Ναπολεόνι, όμως αυτός πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Παρόλα αυτά οι Πειραιώτες δεν... πήραν το μάθημά τους από αυτή την φάση και στο 34' λίγο έλειψε να το πληρώσουν από μία ακόμα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Ναπολεόνι αυτή την φορά βρήκε ωραία τον Φυτανίδη, όμως ο κεντρικός αμυντικός δεν μπόρεσε σε τετ α τετ να νικήσει τον Ρομπέρτο.
Από εκείνο το σημείο όμως και μετά, οι πρωταθλητές ξύπνησαν για τα καλά και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασαν στροφές χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Φετφατζίδη. Η πρώτη με σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Σηφάκης, ενώ τη δεύτερη μετά από ωραία προσπάθεια του Κάμπελ που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Τους... ξύπνησε ο Ναπολεόνι, όμως μετά... είδαν εφιάλτες!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς σε εννιά λεπτά είχαμε τρία γκολ! Την αρχή έκανε ο Ναπολεόνι, ο οποίος στο 47' έβαλε... φωτιά στο Καραϊσκάκη, όταν έφυγε υπέροχα στην κόντρα και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1! Οι πανηγυρισμοί ωστόσο δεν κράτησαν πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα. Με τους Σαβιόλα και Φουστέρ πλέον στην σύνθεσή του όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά κατάφερε να πάρει και προβάδισμα. Στο 51' μετά εκπληκτική κομπίνα σε φάουλ, ο Φουστέρ έστειλε την μπάλα με δυνατό σουτ στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σηφάκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Σαβιόλα μετά από κόρνερ έκανε το 2-1 με κοντινή κεφαλιά. Τα γρήγορα γκολ έδωσαν άλλον αέρα στους Πειραιώτες, οι οποίοι μέχρι το 65' ήταν εξαιρετικοί και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Σαβιόλα.
Από το 70' και μετά πάντως, ο Ολυμπιακός έριξε και πάλι ρυθμούς, ενώ με την είσοδο του Παπαδόπουλου ο Ατρόμητος έψαξε το γκολ στην κόντρα. Στο 83' ο Μπρίτο απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ, όμως η μπάλα πήγε άουτ, ενώ στο 87' το τέρμα του Μήτρογλου από κοντά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τους Πειραιώτες να κάνουν το 2/2 και να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα