Αν και...λειψός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας ο Αστέρας Τρίπολης

Μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία να πάρει το πρώτο του τρίποντο σπατάλησε ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, αφού όπως και στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Βέροια, έτσι και με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του.

Οι Κρητικοί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη, ενώ από το 9' είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ναβάρο να δικαιώνει

την επιλογή του Τσιώλη να τον περάσει στο παιχνίδι και να... σερβίρει την μπάλα στον Μπαράλες για το 1-1.

Ανασκόπηση αγώνα
Το πρώτο δεκάλεπτο όπως γράφει το sport24.gr ήταν γεμάτο και παράλληλα άλλαξε τις ισορροπίες όλου του αγώνα, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιώργος Γιακουμάκης ανατράπηκε από τον Λισγάρα μέσα στην περιοχή και σωστά ο διαιτητής Μάνταλος υπέδειξε την παράβαση, "κιτρινίζοντας" τον παίκτη του Αστέρα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος νίκησε τον Ερνάντες κι άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς μόλις στο 3'.
Τα λάθη στην άμυνα του Αστέρα συνεχίστηκαν, με τον Μπέλιτς να κλέβει την μπάλα στο 9ο λεπτό και ο Λισγάρας, στην προσπάθειά του να τον σταματήσει, ανέτρεψε τον επιθετικό του Πλατανιά έξω από την περιοχή. Το μαρκάρισμά του ήταν για κίτρινη κάρτα, την οποία και αντίκρισε και ήταν η δεύτερη, με συνέπεια να αποβληθεί, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για σχεδόν 80 λεπτά!
Το υπόλοιπο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάποια καλή στιγμή για τις δύο ομάδες, αφού ο Πλατανιάς έριξε την απόδοσή του, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να πλησιάσουν την εστία του Γιωργαλλίδη.
Ωστόσο, οι αλλαγές του Τσιώλη στο ημίχρονο, με τους Ζησόπουλο και Ναβάρο να περνούν στο παιχνίδι, άλλαξαν πλήρως την εικόνα του αγώνα. Ο Ισπανός μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και μόλις στο 47' έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Μπαράλες, ο οποίος νίκησε τον Γιωργαλλίδη για το 1-1.
Με τον Ναβάρο σε μεγάλα κέφια και να δημιουργεί πολλά προβλήματα από δεξιά, οι Αρκάδες έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 51ο λεπτό, όταν ο Ισπανός βρήκε και πάλι τον Μπαράλες μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Γουνδουλάκη να μπαίνει από δεξιά στην περιοχή του Αστέρα, αλλά να πλασάρει μόλις άουτ απέναντι από τον Ερνάντες.
Στα λεπτά που απέμειναν, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες, αφού ο Πλατανιάς δυσκολευόταν να φτάσει στην περιοχή του Αστέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι φαίνονταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν νωρίτερα να σκοράρουν.

Ο MVP της αναμέτρησης
Ο Τσίμο Ναβάρο άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα, αφού με το που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε το γκολ του Αστέρα, αλλά και πολλές ακόμα ευκαιρίες για να φύγουν οι Αρκάδες με τη νίκη.

Ο αδύναμος κρίκος
Ο Χρήστος Λισγάρας θα ήταν σίγουρα ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του αν ο Αστέρας δεν είχε καταφέρει να ισοφαρίσει, αφού μέσα στα πρώτα 9 λεπτά του αγώνα κατάφερε να κάνει ένα πέναλτι και να αποβληθεί.

Ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Περιβολιών
Διαιτητής: Σ. Μάνταλος
Βοηθοί: Α. Θανασακούδης, Ν. Δημόπουλος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Θέρα (82' Πόποβιτς), Ιντζίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70' Τόρες), Γουνδουλάκης, Γ.Ε. Γιακουμάκης (53' Αγκιλέρα), Ναζλίδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κοντοές, Ουσέρο, Καράσκο (46' Ζησόπουλος), Ντε Μπλάσις, Κάφα (46' Ναβάρο), Μπαράλες (90'+2 Μπακασέτας)
Γκολ: 3' πέν. Ναζλίδης / 47' Μπαράλες
Κίτρινες κάρτες: Φερνάντες, Ιντζίδης, Ναζλίδης / Λισγάρας, Πιπίνης, Μπαράλες
Κόκκινη κάρτα: 9' Λισγάρας

Keywords
Τυχαία Θέματα