Φλώρινα :Καταδίωξη αυτοκινήτου με 11 αφγανούς μετανάστες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία, κατά την διάρκεια της νύχτας στον επαρχιακό δρόμο Λόφων-Μελίτης στην Φλώρινα, αυτοκινήτου που μετέφερε αφγανούς μετανάστες.

Συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι και μία Μολδαβή

Δύο Ρουμάνοι και μια γυναίκα από τη Μολδαβία, συνελήφθησαν στη Φλώρινα, κατά την απόπειρα που έκαναν να μεταφέρουν αφγανούς

μετανάστες στα σύνορα της χώρας. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Φλώρινας, όπου όχημα με βουλγαρικές πινακίδες δεν σταμάτησε σε έλεγχο ρουτίνας συνοριοφυλάκων. Ακολούθησε καταδίωξη με τον οδηγό να εγκαταλείπει το όχημα. Εντός του οποίου, βρέθηκαν 11 αφγανοί, ένα ζευγάρι και 9 ανήλικα παιδιά εκ των οποίων τα 5 ήταν του ζευγαριού.

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και ένα δεύτερο αυτοκίνητο με πινακίδες Μολδαβίας στο οποίο επέβαιναν δύο Ρουμάνοι και μία Μολδαβή οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς κρίθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λειτουργούσε επικουρικά σε συνεργασία με το αυτοκίνητο που ανευρέθησαν οι μετανάστες.

Η αστυνομία κατάσχεσε από του συλληφθέντες το ποσό των 2000 ευρώ όπως και συσκευές κινητών τηλεφώνων. Οι συλληφθέντες θα μεταφερθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ οι μετανάστες σε κάποιο από τα κέντρα φιλοξενίας της περιοχής.

Το άρθρο Φλώρινα :Καταδίωξη αυτοκινήτου με 11 αφγανούς μετανάστες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα