Φεύγει και ο Καπίνο

Η μετακίνηση του Στέφανο Καπίνο στη Νάπολι πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Υπογραφές ακόμα δεν έχουν «πέσει» αλλά έχει επέλθει συμφωνία του νεαρού τερματοφύλακα με τον ιταλικό σύλλογο και απομένουν λεπτομέρειες με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καπίνο ετοιμάζεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας να ταξιδέψει στην Ιταλία για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Νάπολι και να ξεναγηθεί στους χώρους που προπονείται η ομάδα.

Η προσέγγιση της Νάπολι έγινε πριν από μερικές εβδομάδες και τελικά μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις επήλθε συμφωνία. Ο δανεισμός του

θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό περίπου 400.000 ευρώ ενώ η οψιόν αγοράς του θα οριστεί κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Οι Ιταλοί έσπευσαν να κλείσουν τον Καπίνο και προφανώς σκοπεύουν σε αυτή τη διάρκεια του ενός έτους να ελέγξουν την πρόοδό του, προτού προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πιθανώς οι Πράσινοι να απολέσουν ένα βασικό περιουσιακό τους στοιχείο και μάλιστα σε μια τιμή που δεν είναι το… ταβάνι του παίκτη. Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων με τη συμμετοχή της Ελλάδας, διοργάνωση ικανή να εκτοξεύσει το κασέ του Καπίνο.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα