Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου Πολωνού στα Εξάρχεια το 2010

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας, ηλικίας 52 ετών που διαπράχθηκε στις 21 Ιουλίου του 2010 στα Εξάρχεια προέβη, κατόπιν ενδελεχών ερευνών, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται, πως ο εν λόγω άνδρας είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ερεσού στα Εξάρχεια και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του επήλθε

έπειτα από βαριές κακώσεις στην κοιλιακή χώρα από βολίδα πυροβόλου όπλου.

Την ανθρωποκτονία διέπραξε ένας υπήκοος Βουλγαρίας, 51 ετών, ο οποίος ήταν γνωστός του θύματος και κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν προσωπικές- οικονομικές διαφορές που είχαν. Και οι δύο άνδρες ήταν άστεγοι και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν βρει κρυμμένα σε εγκαταλελειμμένο οίκημα των Εξαρχείων δύο πιστόλια και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο. Το θύμα φέρεται να πούλησε μέρος των ευρημάτων χωρίς να δώσει χρήματα στον δράστη. Αυτή ήταν και η αιτία του διαπληκτισμού με συνέπεια τον θάνατο του άνδρα από την Πολωνία.

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης, δυνάμει του οποίου αναζητείται, ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση και Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα