Εξελίξεις στον ΠΑΟ

Ήταν δεδομένο και καταγεγραμμένο ότι μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, το Τριφύλλι θα πάταγε γκάζι στα μεταγραφικά. Η προεργασία είναι σε εξέλιξη εδώ και εβδομάδες και τώρα ήρθε η ώρα για τους Πράσινους να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Ήδη όπως ανέφερε χθες το Pamesports, ο Εμίρ Μπαϊράμι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αύριο το βράδυ θα είναι στην Ελλάδα

για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του.

Επίσης, σε διαδικασία ολοκλήρωσης είναι η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Ουσιαστικά θέλει ένα σπρώξιμο για να κλείσει και αυτή η μεταγραφή. Ο Σουηδός επιθετικός περιμένει μια «γερή» προκαταβολή για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο και ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «πράσινο φως» στον Γιάννη Αναστασίου να προχωρήσει. Γι’ αυτό θα γίνει ένα ταξίδι εντός των επόμενων ημερών στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Μπεργκ.

Επόμενος στόχος τώρα είναι ο Έρικ Φάλκενμπουργκ. Υπάρχουν κάποια ζητήματα με την Αλκμάαρ, την ομάδα όπου ανήκει αλλά αναμένεται να ξεπεραστούν και να επέλθει συμφωνία με τον Ολλανδό χαφ.

Όταν θα ολοκληρωθεί και αυτό, θα έχει ολοκληρωθεί σημαντικό μέρος του σχεδιασμού. Υπολείπονται οι δύο στόπερ, ένα εξτρέμ (όχι για βασικός) και ένα αριστερό μπακ (ίσως και για εναλλακτική επιλογή). Στα στόπερ συνεχίζεται η προσπάθεια για τον Βαγγέλη Μόρα ενώ απομακρύνεται οριστικά η περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα