Εύβοια: Τους μαχαίρωσε επειδή του ζήτησαν να φύγει!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας 53χρονος Ρουμάνος επιτέθηκε απρόκλητα σε ζευγάρι το οποίο τον είχε προσλάβει για να προσέχει το σπίτι. Το γεγονός έλαβε χώρα χθες το πρωί στην περιοχή «Φάρος» της Αυλίδας στην Εύβοια, όπου το ζευγάρι διατηρεί το εξοχικό του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο 67χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με την 65χρονη σύζυγό του, πήγαν από την Αθήνα στην Αυλίδα επειδή είχαν πολλά παράπονα από τους γείτονες. Ειδικότερα είχαν αναφορές ότι ο Ρουμάνος που υποτίθεται

εργάζονταν στον εξοχικό τους, ήταν συνεχώς μεθυσμένος και προκαλούσε προβλήματα.

Οι ιδιοκτήτες στη συνέχεια του ζήτησαν να φύγει. Ο Ρουμάνος αρχικά έφυγε, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε με έναν πτυσσόμενο μαχαίρι, μήκους 16 εκατοστών και επιτέθηκε πρώτα στον 67χρονο και ακολούθως στην 65χρονη σύζυγό του.

Το ζευγάρι διακομίστηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει για νοσηλεία. Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.

Ο 53χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Βαθύ Αυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος της Αυλίδας και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με την κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Το άρθρο Εύβοια: Τους μαχαίρωσε επειδή του ζήτησαν να φύγει! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα