Ετοιμοπόλεμοι οι «ερυθρόλευκοι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση των ομίλων του Εuropa League ευελπιστεί να καταφέρει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αστάνα για την 4η αγωνιστικική της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να ταξιδέψουν οι Πειραιώτες στο Καζακστάν χωρίς αρεκτούς βασικούς παίκτες(Φορτούνη, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Μάριν και Σιόβα) καθώς θέλει να τους προφυλάξει για το Κυριακάτικο

ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκης.

Το σχήμα που προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ο Πορτογάλος τεχνικός εξαιτίας και των απουσιών είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Συγκεκριμένα ο Λεάλι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ την άμυνα θα απαρτίζουν οι Ομάρ, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσος.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ρομάο και Μπουχαλάκης με τον Μάρτινς μπροστά τους, ενώ στα φτερά θα είναι οι Ελιουνιούσι και Σεμπά με μοναδικό προωθημένο τον Όσκαρ Καρντόσο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο προπονητής των Καζάκων Σνάνιμιρ Στόιλοφ δεν υπολογιζει στους Κάνιας, Ιμπραΐμι και Νουργκάλιεφ και οι επιλογές του είναι αρκετά περιορισμένες. Να θυμήσουμε ότι η Αστάνα δεν μπορει να θεωρηθεί σε καμία περιπτωση εύκολος αντίπαλος, καθώς έχει αποδειξει ότι κατέχει μια πολύ δυνατή έδρα και τα παιχνίδια που διεξάγωνται με αντίξοες καιρικές συνθήκες συνήθως δυσκολεύουν τους ερυθρόλευκους.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6 ώρα Ελλάδος .

Το άρθρο Ετοιμοπόλεμοι οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα