ΕΡΤ: Ατελέσφορη και η νέα συνάντηση Καψή-εργαζομένων

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και δίχως να επιτευχθεί κάποια πρόοδος στην εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης έληξε και η νέα συνάντηση που είχαν απόψε το βράδυ οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δεν επιτεύχθηκε επί της ουσίας πρόοδος για το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης δόθηκαν αναλυτικά οι προτάσεις και οι διευκρινίσεις

για θέματα αποζημιώσεων και αναγνώρισης προϋπηρεσίας των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Οι προτάσεις τις κυβέρνησης αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση σε γενική συνέλευση των εργαζομένων την Τρίτη και πριν το κλείσιμο της εβδομάδας να δοθούν οι απαντήσεις τους.

Πάντως, η συζήτηση του νομοσχεδίου ξεκίνησε, με περιπετειώδη τρόπο, ήδη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ενώ ταυτόχρονα ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης κατέθεσε βελτιωτικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ και δηλώνει ανοιχτός σε προτάσεις κομμάτων και βουλευτών.

Τέλος, ο κ. Καψής έχει διαμηνύσει ότι η εκπομπή προγράμματος θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών, ακόμη και από χώρους εκτός του Ραδιομεγάρου, αν οι εργαζόμενοι δεν φύγουν από εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα