ΕΠΟ: Αναβολή για τις 4 Φλεβάρη στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Αναβολή για τις 4 Φεβρουαρίου πήρε η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κληθεί να αποφασίσει για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Σούπερ Λίγκα στη Β΄ Εθνική αλλά και το πόσες θα προβιβαστούν από αυτή στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία.

Στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης εξετάστηκε το αίτημα του συνεταιρισμού για εξαίρεση του μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου Γιώργου Σφυρή, ο οποίος έχει τοποθετηθεί υπέρ της θέσης της Football League,

δηλαδή να προαχθούν τρεις ομάδες και να υποβιβαστούν ισάριθμες από τη Σούπερ Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δικαστηρίου πρότεινε να βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών, επειδή η όποια απόφαση εκδοθεί θα αποτελέσει νομολογία για το μέλλον. Τελικώς η δίκη διακόπηκε για τις 4 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εξεταστεί με πλήρη σύνθεση το αίτημα της Σούπερ Λίγκας για την εξαίρεση του Γιώργου Σφυρή.

Την ίδια ημέρα θα εξεταστεί και το αίτημα της Football League, που ζητεί να μην γίνουν δεκτές οι πρόσθετες παρεμβάσεις ομάδων της ανώτατης κατηγορίας με το σκεπτικό ότι αυτές υποβλήθηκαν προφορικά και ετεροχρονισμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα