Επιστροφή ξένου πρώην ποδοσφαιριστή του θέλει ο Παναθηναϊκός

Την επιστροφή ενός ξένου πρώην ποδοσφαιριστή του θέλει ο ο Παναθηναϊκός με την προϋπόθεση όμως να μην καταβάλλει χρήματα στην ομάδα στην οποία αυτός αγωνίζεται σήμερα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν με θετική σκέψη την πιθανότητα να τον ντύσουν και πάλι στα πράσινα. Ο Λέτο, ο οποίος είναι 29 ετών, αγωνίζεται αυτή την εποχή στην Αργεντινή με τη φανέλα της Λανούς. Έχει επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά το

ατύχημα και την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο κεφάλι και βρίσκεται σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα όπως λένε οι πληροφορίες παρουσιάζεται πιο ώριμος από ότι ήταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο καλός Λέτο είναι πραγματικά ένας παίκτης μεγάλης αξίας και ίσως τέτοιος δεν υπάρχει στο σημερινό ρόστερ του Παναθηναϊκού με εξαίρεση τον Μπέργκ. Δεν γράφουμε για τον Εσιέν γιατί αυτός ακόμα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει το «τριφύλλι». Για τους παραπάνω λόγους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν την περίπτωσή του, θέλουν όμως να μείνει ελεύθερος από την Λανούς και τότε θα συζητήσουν μαζί του για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα