Επιστροφή Ράντου στον Ολυμπιακό

Ο Αλέκος Ράντος γυρίζει ξανά πίσω στα παλιά λημέρια, αναλαμβάνοντας προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό, ενώ η «μεταγραφή του καλοκαιριού» Βασίλης Αλεξούδης θα αναλάβει την ομάδα Νέων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την εκγύμναση και προετοιμασία των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας αναλαμβάνει ο Αλέκος Ράντος στην θέση του Βασίλη Αλεξούδη, κάτι το οποίο προκάλεσε έκπληξη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας

είχαν γνωστοποιήσει στις 28 Ιουλίου το τέλος της συνεργασίας τους με τον Ράντο, με τον δεύτερο να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Ο Βασίλης Αλεξούδης, αναλαμβάνει επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων και της Ακαδημίας, καθώς και του σκάουτινγκ τερματοφυλάκων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε για να υπάρξει πιο αποδοτική δουλειά σε επίπεδο τερματοφυλάκων στου Ρέντη, καθώς στον Ολυμπιακό ήθελαν έναν άνθρωπο που γνώριζε πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στου Ρέντη, ενώ στην δουλειά του Ράντου αποδίδονται τα άλματα προόδου του Μέγιερι.

Keywords
Τυχαία Θέματα