Επαναφορά δώρων για τους συνταξιούχους και διπλασιασμός του επιδόματος ανεργίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην αποκατάσταση αδικιών που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της πενταετίας της κρίσης θα εστιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ

για την επαναφορά των δώρων (13ου και 14ου μισθού) για τους συνταξιούχους, καθώς και στην επέκταση των ομάδων δικαιούχων του επιδόματος ανεργίας (π.χ. και για τους ελεύθερους επαγγελματίες) καθώς και η αύξησή του κατά 100%.

Στόχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι εξαγγελίες αυτές, σε συνδυασμό με την δέσμευση για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, να λειτουργήσουν ως «ρελάνς» στα όσα θα αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μια εβδομάδα νωρίτερα από το ίδιο βήμα.

Υπό την έννοια αυτή τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αναμένουν να ακούσουν τον πρωθυπουργό το ερχόμενο Σάββατο, προτού ολοκληρώσουν στην τελική του μορφή το δικό τους πακέτο προτάσεων.

Πέραν αυτού, το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη θα κινηθεί φέτος στα κλασικά πρότυπα, δηλαδή θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη ομιλία στο Βελλίδειο το βράδυ του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου και την συνέντευξη Τύπου την επομένη.

Το άρθρο Επαναφορά δώρων για τους συνταξιούχους και διπλασιασμός του επιδόματος ανεργίας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα